top of page

 

New-Yorker stemning i ’Den Grå Kødby’

CPH Food Space ligger i hjertet af København i ’Den Grå Kødby’ tæt ved både Hovedbanegården og Dybbølsbro station. De snoede brostensbelagte gader og de rå upolerede lokaler har mange paralleller til The MeatPacking District i New York, der de seneste år er blevet et af Manhattens mest hypede områder.

Søger I noget udover det sædvanlige, er CPH Food Space stedet. Med over 500 kvm. fordelt på flere store rum udgør CPH Food Space en unik platform for større arrangementer med op til 150 deltagere. Det egner sig således rigtig godt til større firmaevents, private fester og forskellige former for gastronomiske teambuilding arrangementer.

Langbordet i Gourmetladen

Gourmetladen er en ombygget svinestald og en del af den smukke gamle firlængede bondegård Lindegården i den hyggelige landsby Torslunde 3 km syd for Høje Taastrup station og 20 km fra Rådhuspladsen.

Gourmetladen er ideel til mindre og intime arrangementer med op til 14 deltagere og har gennem årene lagt rammer til et stort antal private dinners, gastro-teambuilding- og masterchef-arrangementer og dagsarrangementer af forskellig karakter.

Gourmetladen består af et fuldt udstyret professionelt køkken og et tilstødende lokale med et stort langbord. Lokalet er udstyret med SMART TV, Wi-fi mv.

Adresse: Gourmetladen, Torslunde Bygade 1, Torslunde, 2635 Ishøj

bottom of page