Madoplevelser og gourmetmiddag i København

Gastrogaragen er et team af passionerede mennesker, som elsker at give raffinerede og spændende madoplevelser i København. Disse oplevelser tilbyder vi både til små og store arrangementer, når virksomheder ønsker at gøre lidt ekstra for deres medarbejdere. Vi har tidligere stået for spændende gastronomisk teambuilding events og intime firmaarrangementer, som giver firmaet en oplevelse udover det sædvanlige, og vi har afholdt store fester for flere af Danmarks største virksomheder.

Fællesnævneren for både de store og små arrangementer er gourmetmiddag i højeste klasse og anderledes madoplevelser i og omkring København. Vi danner også nogle hyggelige rammer, så I kan nyde hinandens samvær i afslappede omgivelser uden fokus på arbejdet. Vi skaber i samarbejde med jer et firmaarrangement, hvor maden er i fokus og kan mikse det med overraskende tvists.

Hvilke madoplevelser kan vi tilbyde dig?

 

Vi tror på mad, som er raffineret og enkel. Vi tror på, at mad kan sætte rammerne for et vellykket arrangement, og vi tror på, at mad kan tale til alle sanserne. Mad kan være med til at udvide din horisont, mad kan gøre dig nysgerrig, og mad kan vigtigst af alt skabe gode oplevelser.

En gourmetmiddag i København for et salgsteam, som har gjort det ekstraordinært godt, kan f.eks. være en god belønning fra chefernes side. Ellers kan et anderledes musikindslag under middagen, som operasang, også være med til at skabe en helt ny madoplevelse. Der er masser af muligheder, og kun fantasien sætter grænser for hvad skaber en særlig aften.

Så hvis I gerne vil have madoplevelser København, som er lidt udover det sædvanlige, så er vi klar til at hjælpe jer. Jeres ideer og vores erfaring kan skabe et symbiotisk forhold. Uden vores kunder eksisterede vi ikke, og derfor er vi klar til at gøre alt for jer og jeres madoplevelser.

Det, som kendetegner os, er den store valgfrihed. Vi har stort set ingen grænser. Der er hverken noget, som er for småt, eller noget, der er for stort. Der er ingen ideer, som er for kedelige, og der er ingen ideer, som er umulige. Vi lever for at skabe fantastiske madoplevelser i København for jer på jeres præmisser.

Så hvis I gerne vil opleve noget specielt, så vil vi være glade for at høre fra dig, høre dine ideer og hjælpe dig på vej. Vi har redskaberne, hvis du har ideerne.

 

Ring på 61 61 30 87 eller send en email til fest@kogekonerne.dk og lad os komme i gang med at brainstorme idéer.

Ulrik Nielsen 2677 1157 - Jakob Grane 6161 3087 -- Bjarne Hansen 2624 0562

KOGEKONERNE 2.0 ApS - Torslunde Bygade 41-43 - Torslunde - 2635 Ishøj

© 2018 by Luna Tapas.