Madlavningskursus & kogeskole for virksomheder

Nu hvor man arbejder hårdt til hverdag, så kan events med firmaet sagtens bære at være en smule anderledes. Derfor vil vi, hos Gastrogaragen, gerne tilbyde jer muligheden for at være med til at designe jeres firmaevent i København, således at eventet bliver skræddersyet til jeres firma.

 

Hvis I blot fremlægger jeres ide for os, så vil vi gøre vores for at arrangere det perfekte event med madlavning og kokkeskole som temaet. Forestil jer f.eks. et mini kogeskole forløb eller et madlavningskursus – kun for jeres medarbejdere.

Og hvis I endnu ikke har en idé til jeres kommende firmaevent, så står vi klar med en masse gode ideer og vejledning. Vi har stor erfaring indenfor gastronomiske arrangementer som kogeskole, som også kan udmunde sig i deciderede konkurrencer og teambuilding indslag.

Inden du kontakter os, kan du have stor glæde af at læse videre på denne side, hvor vi vil prøve at give dig en ide til, hvordan en aften med firmaet kunne se ud. Derved kan du lade inspirationen spire, når vi fortæller om alle de sjove og gode muligheder.

Interesseret i madlavningskursus, koge- eller kokkeskole i København?

 

Mad og madlavning er et rigtig godt omdrejningspunkt i mange sociale sammenhæng, så det er oplagt at lave noget relateret til dette med sine kollegaer, som man bruger det meste af sin dag med. Vi kan arrangere events og korte forløb som kogeskole og madlavningskursus i København tilpasset til jeres ønsker, så kun fantasien sætter grænser.

Hvordan kunne et enkelt arrangement se ud?

 

Hvis gastronomi og teambuilding skulle være de bærende nøgleord for aftenen, så kunne vi arrangerer et teambuilding event i København med madlavning som omdrejningspunktet. Vi ved nemlig, at madlavning kan være med til at bringe folk sammen.

Man kunne f.eks. sætte folk i hold på kokkeskole og få dem til at lave en menu ud fra lettere komplicerede opskrifter eller lade holdene ”opfinde” deres egen 3-retters menu. Vores instruktører kan bevæge sig imellem de forskellige hold og give råd til sammensætning af ingredienser eller tilberedning af madvarer. Så der kan også være lærerende elementer i arrangementet, som man kender fra madlavningskursus og kokkeskoler.

Alt efter antal af deltagere kunne man også strukturere en form for masterchef-konkurrence med virksomhedernes managere eller cheferne som dommere. Medarbejdere kan så tilberede retter de tænker vil imponere dommerne og der kan laves en form for medalje overrækkelse som afslutning på aftenen. Meningen med disse kogeskole ideer er naturligvis, at du kan hente inspiration til dit eget event, så hvis din fantasi er pirret, så kontakt os med din ide.

Hvor kan vi afholde madlavningsarrangementer og kokkeskole i København?

 

Arrangementerne kan afholdes på mange forskellige lokationer i København efter ønske, men vi har dog også nogle forskellige venues, som vi tidligere har gjort brug af og kan anbefale. Vi har bl.a. tidligere afholdt masterchef-konkurrencer og kogeskole i Gourmetladen. Men stedet er også oplagt til kokkeskole / madlavningskursus for mindre virksomheder, da stedet kun kan rumme op til 14 deltagere. Den meget intime location blandet med færre deltagende, kan være med til at skabe en fantastisk stemning, og denne location vil uden tvivl kunne lægge de ideelle rammer for jeres næste event.

Hvis arrangementet skulle kunne rumme lidt flere mennesker, så laver vi selvfølgelig også løsninger der tager højde for det. Så snart vi har udarbejdet detaljerne omkring tema og ved hvor mange deltagere vi kan forvente, bliver den ønskede lokation naturligvis også kontaktet.

Gastrogaragen er altid klar til at snakke og rådgive, således at du kan hjælpe os med at hjælpe dig. Vi tager gerne dialoger om selv store og mærkværdige arrangementer og mindre og mere ordinære arrangementer i København. Giv os et kald på 61 61 30 87 eller send en email til fest@kogekonerne.dk.

Ulrik Nielsen 2677 1157 - Jakob Grane 6161 3087 -- Bjarne Hansen 2624 0562

KOGEKONERNE 2.0 ApS - Torslunde Bygade 41-43 - Torslunde - 2635 Ishøj

© 2018 by Luna Tapas.