Hvem vinder virksomhedens masterchef-konkurrence?

 

Er der mange konkurrencemennesker på din arbejdsplads? Så kunne en masterchef-konkurrence være noget for jer. Der findes mange forskellige madlavningskonkurrencer, som har set dagens lys første gang i masterchefregi. Mange af disse konkurrencer handler faktisk også om samarbejde og teambuilding, hvorfor vi inspirerer til gastronomisk teambuilding madlavning i køkkenet gennem en lignende konkurrence.

En del af aftenen kunne for eksempel foregå indenfor rammerne af den kendte masterchef-konkurrence ’Kokken & Eleven’. I denne leg er man sat sammen i par, og man skal sammen kreere den bedste ret.

Dette gør man ved, at det kun er én af de to deltagere på holdet, som må være i køkkenet ad gangen. Personer, som står udenfor køkkenet, er kokken, og denne person skal vejlede eleven i køkkenet. Eleven må intet sige, og kokken må intet røre i køkkenet. Dette er en masterchef-klassiker, og det er uden tvivl en konkurrence, som kan teste jeres interne kommunikation og skabe sammenhold gennem sjove udfordringer.

Når denne gastronomiske udfordring er slut, så er der naturligvis plads og tid til, at man kan nyde den lækre mad, som I alle sammen helt sikkert får lavet. Uanset hvilken konkurrence eller udfordring der bliver valgt, så kan der laves deltagerbevis eller arrangeres medalje overrækkelse, alt efter hvad I tænker kunne være sjovt for jeres medarbejdere. Vi tilpasser naturligvis arrangementet efter jeres ideer.

 

Har denne leg inspireret jer til gastronomiske konkurrencer, som kan afholdes til jeres næste teambuilding-arrangement? Så kontakt os endelig. Vi kan hjælpe med at planlægge et firmaevent på en af vores lækre venues eller evt. en anden ønsket lokation.

Vi har også ideer til mange andre gastronomiske aktiviteter, og dette vil vi glædeligt fortælle jer meget mere om, hvis I søger inspiration eller ideer. Det er jer, som er med til at sætte dagsordenen, og vi er klar til at hjælpe dig hele vejen igennem. Giv os et kald på 61 61 30 87 og lad os hjælpe jer med jeres næste teambuilding madlavning arrangement.

Gastronomisk teambuilding madlavning

Teambuilding og madlavning? Kan det virkelig hænge sammen? Hos os er der ingen grænser for, hvad man kan kombinere, og hvordan. Dette gælder både for vores koncept og for de ideer, som vi er åbne overfor. Vi tror på, at gastronomisk teambuilding madlavning kan være mange ting. Det vigtigste er, at man laver noget, som kan sætte rammerne for en sjov dag eller aften, hvor der bliver skabt sammenhold blandt kollegaer.

 

Hvis du blot associerer teambuilding med diverse fysiske konkurrencer som f.eks. en masterchef-konkurrence og samarbejdsøvelser, så kan du godt tro om igen. Her hos os skaber vi gastronomisk teambuilding madlavning gennem madlavningskursus i køkkenet. Sammen skaber vi et eller flere firmaevents for jer, hvor sammenhold, udvikling og samarbejde på kryds og tværs kommer til udtryk gennem madlavning.

Vi finder gerne på spændende udfordringer i køkkenet, som skal løses som et hold. Det kan være at kreere en 3-retters menu og præsentere det for chefen. Eller måske at genskabe en ret ud fra kun ingredienserne og forsøge at ramme plet. Der er mange muligheder, og mange er da også inspireret af det populære program Masterchef.

Ulrik Nielsen 2677 1157 - Jakob Grane 6161 3087 -- Bjarne Hansen 2624 0562

KOGEKONERNE 2.0 ApS - Torslunde Bygade 41-43 - Torslunde - 2635 Ishøj

© 2018 by Luna Tapas.