Firmaevents med skræddersyede gastronomiske oplevelser

Har I fået en fantastisk ide til jeres næste firmaevent? Men ved ikke lige hvordan I skal gribe an med at få eventet på benene? Hos Gastrogaragen forstår vi godt, at det kan virke meget uoverskueligt - det er derfor vi er her. Vi tager udgangspunkt i din ide eller hjælper dig med at stable et firmaevent op fra bunden.

 

Hvad enten det skal være et kulinarisk madlavningskursus, som kan udfordre og udvikle sammenholdet, en ægte kokkeskoleoplevelse eller måske en masterchef-konkurrence, så er vi din samarbejdspartner. Vi sørger for at jeres idé om en ekstraordinær gastronomisk oplevelse for jeres medarbejdere rent faktisk bliver ført ud i livet.

Vi skaber rammerne og hjælper med at realisere jeres firmaevent

 

Hvis I har en god ide til jeres næste firmaevent eller flere forskellige firmaevents ude i fremtiden, så er vi lutter øre. Vi er altid klar til at hjælpe, og vi kan være med til at sætte de ideelle rammer for jeres næste firmaevents.

 

Hvis det f.eks. er sommerens firmafest, så har vi tidligere haft stor succes med grillarrangementer og andre udendørs events. Men vi står selvfølgelig også klar til at få stablet andre typer af firmaevents på benene for jer. Vi har i høj grad kompetencer inden for teambuilding med et gastronomisk tema, og ser gerne at mad er det store omdrejningspunkt for aftenen.

 

Dette kan komme til udtryk på mange måder, så der er ingen grænser udover jeres og vores fantasi. Hvis du vil holde et storslået event, eller hvis du ønsker en intim aften med kollegaer, så hjælper vi med at finde den bedste løsning. Hvis den perfekte ide til firmaarrangementet ikke er dukket op endnu, så står vi altid klar med et utal af sjove, spændende eller alternative ideer samt gourmetmiddag.

 

Vi er et team af dygtige og passionerede mennesker, som har en masse fantastiske ressourcer og lokationer til rådighed, og kan dermed skabe de helt rette rammer til ethvert firmaevent. Vi har allerede afholdt utallige firmaevents, og vores erfaringer er derfor mangfoldige.

 

Kontakt os på 61 61 30 87, eller klik dig rundt på vores hjemmeside, så vil du uden tvivl blive inspireret.

Ulrik Nielsen 2677 1157 - Jakob Grane 6161 3087 -- Bjarne Hansen 2624 0562

KOGEKONERNE 2.0 ApS - Torslunde Bygade 41-43 - Torslunde - 2635 Ishøj

© 2018 by Luna Tapas.