OM

GASTRONOMISK

MANIFEST

Vi skabte Kogekonerne foråret 2009 ud fra en idé om at dele vores passion for mad og vin med andre – at lave god mad til og sammen med andre menneske.

På ryggen af Kogekonerne lancerede vi sommeren 2018 Gastrogaragen, hvor vi laver gastronomiske events, pop-up restauranter og ikoniske oplevelser på tværs af mad, musik og mennesker.

29. august 2020 går vi live med Jazz i Swinget, Torslunde Gourmet & Jazz Festival, med 5 retters gourmetmiddag og intimkoncert med Søren Sko & Benjamin Koppel og Cæcilie Norby i den skønne Landsby vest for København.


Tilsvarende åbner pop-up restauranten La Familia dørene den 7. august 2020 for en rustik catalansk aften med en 4 retters søndagsmiddag på en fredag.

Billetter til begge arrangementer kan købes på madbillet.dk

 

Velmødt !

 

I Gastrogaragen kan vi tilbyde forskellige former for skræddersyede firmaevents som gastro-teambuilding, masterchef-konkurrencer og kokkeskole mv.

Vi har de seneste år haft fornøjelsen af at lave mad for og sammen med flere tusinde mennesker – alt fra intime middage over forskellige gastronomiske teambuildingarrangementer til større jule- og sommerfester for Arla, Maersk, Canon, BDO, Arriva, Qvartz, Ecco, Dansk Energi, Rambøll, Nordea og Bech Bruun m.fl.

Vi tror på enkel og raffineret mad, der taler til alle sanser. Det skal smage af noget og pirre nysgerrigheden uden at være fortænkt.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Gastrogaragen i samarbejde med Kogekonerne
Ulrik Nielsen, Jakob Grane og Bjarne Hansen.